- Şube
- Adana
- Meslek
- Hamal
- Web sitesi
- Siteye git
Merhaba arkadaşlar, elimden geldiğince çevirmeye çalıştım, çeviri %98 falan tamamlanmaştır. xenforo.gen.tr sitesinin çevirisini kullanıyordum bir çok yerlerinde değişiklik ve düzenlemeyi kendim yaptım. 2.1.0 Beta 5 sürümünde çıkan cümle ve kelimeleri kendim çevirdim. Güncellenmeye devam etmeye çalışacağım. XenForo v2.1.0 Beta 5 sürümü için Türkçe dil paketini ekten indirebilirsiniz.
Xenforo 2.10 Beta 5 versiyonu Türkçe yama nasıl yüklenir.
Hazırlanmış olan Türkçe dil yamasını bilgisayarınıza indirdikten sonra, ziplenmiş olan .xml uzantılı çeviri yama dosyasını zipten çıkartın.
Admin panelinde Appearance > Languages bölümüne geliyoruz. Link => admin.php?languages/
Açılan sayfada üst kısımda bulunan Import butonuna tıklıyoruz.
Açılan sayfada Import from uploaded XML file bölümüne yükleyeceğimiz Tükçe dil yamasının dosyasını seçiyoruz. Diğer seçenekleri ellemiyoruz aşağıdaki görseldeki gibi ayarlayarak Import butonuna tıklıyoruz.
Xenforo 2.10 Beta 5 versiyonu Türkçe yama nasıl yüklenir.
Hazırlanmış olan Türkçe dil yamasını bilgisayarınıza indirdikten sonra, ziplenmiş olan .xml uzantılı çeviri yama dosyasını zipten çıkartın.
Admin panelinde Appearance > Languages bölümüne geliyoruz. Link => admin.php?languages/
Açılan sayfada üst kısımda bulunan Import butonuna tıklıyoruz.

Açılan sayfada Import from uploaded XML file bölümüne yükleyeceğimiz Tükçe dil yamasının dosyasını seçiyoruz. Diğer seçenekleri ellemiyoruz aşağıdaki görseldeki gibi ayarlayarak Import butonuna tıklıyoruz.

Ekli dosyalar
-
159.8 KB Gösterim: 44